снимка: Булфото, архивОт началото на седмицата загинаха 120 души. Повече от

...
снимка: Булфото, архивОт началото на седмицата загинаха 120 души. Повече от
Коментари Харесай

Премиерът Бенямин Нетаняху: На палестинските милиции ще бъдат нанесени тежки поражения

снимка: 

Булфото, списък

От началото на седмицата починаха 120 души. Повече от 30 са деца, твърди палестинската страна.

Израел разгласи, че интервенцията в Ивицата Газа продължава. Премиерът Бенямин Нетаняху се закани, че на палестинските милиции ще бъдат нанесени тежки провали.

Снощи и през днешния ден бяха най-мащабните бомбардировки. Участвали са най-малко 160 самолети и хеликоптери. През деня беше бомбардирана постройката на държавното управление на Хамас, което ръководи Ивицата Газа, добавя Novini.bg. Въпреки опитите на израелската авиация да унищожи палестинските установки за изстрелване на ракети, обстрелът от Газа на израелските територии продължи и през днешния ден.

" Държавата би трябвало да ни отбрани от всичко това. Да откри някакво решение. Имаме деца, дами - доста от тях пострадаха от стъкла и летящи части ", сподели Махмуд Насир, палестинец от Газа.

" Стояхме си вкъщи и внезапно започнаха да падат бомби от всички страни. Нямаше никакво предизвестие. Бомбардираха без да сортират. Много по-мащабно, в сравнение с можете да си визиите ”, изясни Билал Насир, палестинец от Газа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР